Qui som

OLIVELLA ENGINYERIA, S.L. és la denominació comercial del despatx professional d' Enginyeria fundat per Josep Maria Olivella l' any 1994.

Compta amb més de 25 anys dedicant-se única i exclusivament a l' implantació, manteniment i auditories de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001, de sistemes de gestió ambiental ISO 14001 i d' altres tipus de sistemes de gestió certificables.

Personal acreditat

Com equip implantador i auditor tenim professionals formats en Enginyeria de la branca Industrial, amb Màster en Direcció i Organització d'empreses per l' Universitat Politècnica de Catalunya.

Formació en cursos de Sistemes de Gestió i Auditoria Interna ISO 9001, ISO 14001, IATF 16949 entre altres, Cursos d' Auditor Líder per Certificació reconeguts per l' International Register of Certificated Auditors for registration IRCA.

Degut a que realitzem la nostra tasca professional a empreses del sector industrial i de serveis, a la vegada que assistim a cursos de les diferents normes que poden aparèixer , aportem un valor afegit al servei ja que estem en continu reciclatge i aprenentatge i contem amb una amplia experiència en l' implantació, manteniment i auditories amb els criteris exigits per les entitats de Certificació.