Serietat i Compromís

La forma habitual de treballar d' OLIVELLA ENGINYERIA, S.L. és “claus en mà”, és a dir, amb preu tancat i supeditant una part del pagament del servei a la consecució dels objectius de certificació establerts. 

Ens comprometem des del primer día fins l'últim "Els acompanyem de la mà" fins la certificació.


Certificació

Tots els Clients d' OLIVELLA ENGINYERIA, S.L. han obtingut una Certificació o Acreditació per part d'una entitat INDEPENDENT, acreditada i seria ENAC, AENOR, LGAI-APPLUS o TÜV.

OLIVELLA ENGINYERIA, S.L. tramita les corresponents sol·licituds de subvenció a què es pugui tenir dret.

Personalització del treball

Oferim un "vestit a mida" busquem solucions personalitzades segons les necessitats i característiques de cada empresa o organizació.

Simplificació

L' implantació de sistemes de gestió duta a terme per part del personal d' OLIVELLA ENGINYERIA, S.L. sempre facilitarà i simplificarà la feina i no suposarà un sobre esforç a l' empresa client.

Beneficis d' implantar un sistema de gestió a la seva empresa

Amb l'implantació d'un sistema de gestió ajudarà a la seva empresa independentment del seu tamany, ja sigui una Pime o una multinacional a conseguir els seus objectius de negoci dissenyant a mida un pla que relacioni els objectius estratègics amb els processos operacionals, avaluant les àrees de risc amb la finalitat d'identificar les àrees de millora i d'oportunitat.

En definitiva, un sistema de gestió ben implantat i certificat per una entitat INDEPENDENT transmetrà el compromís de l' empresa amb la qualitat demostrant la satisfacció del client i aportant un valor afegit.

 


© Olivella Enginyeria, S.L. 2020 | C/ Ramon de Capmany, 8. 08360 Canet de Mar (Barcelona) |Tel. 937940992 | info@olivellaenginyeria.com 

Política de privacitat | Avís legal | Propietat intel·lectual